Powered By Blogger

keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Vapaapäivä teen ja tulppaanien merkeissä




Tänään osui sitten keskiviikkoon vapaapäivä ja tarkoitus olisi käyttää tämä päivä ompeluun, optikolla käyntiin ja myös esikoisen oikojahoidossakin pitäisi piipahtaa. Ompelukone on jumittunut keskelle keittiön pöytää jo viime viikosta ja ihan oikeasti tahtoisin sen jo tuosta pois nököttämästä. Yleensä kyllä ompelen työhuoneessa, mutta oma ompelukoneeni on rikki ja vie sen pöytäpaikan...joten olen sitten levittäytynyt lainakoneineni kera keittiöön.

Kevät taitaa sitten vihdoin olla tulossa:). Lunta on ainakin täällä vielä joka paikassa, mutta kovasti olen jo työmatkoillani bussin kyydissä tiiraillut pyöräteitä joko kohta olisi niin sulaa että pyörälläkin työmatkan taittaisi.

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Tuolin tuunausta


Esikoisen huone kaipasi uutta tuolia ja Huutonetistä tein sitten tällaisen edullisen löydön. Tekonahka ei silmääni miellyttänyt, vaikka kaiketi helppohoitoinen olisi ollutkin eli tuoli sai osakseen uudet irrotettavat päälliset. Istuintyyny tosin on esikoisen pyytämä lisäys, muuten oli kuulemma liian kova istua...
Ensimmäisenä siis tuo "jälkeen" kuva ja jälkimmäisenä alkuperäinen tuoli ( ja ah niin sekasotkuinen työtila!)

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Ihana sunnuntai


Mikäs sen mukavampaa kuin talvinen sunnuntai ja vapaapäivä. Aurinkokin pilkistelee vallan kauniisti ja on samalla paljastanut meidän ei niin kovin puhtaat ikkunat. On omituista miten aina keväisin alkaa enemmän ja enemmän kaipaamaan värejä ympärilleen ja tänä keväänä/kesänä olisi tarkoitus tuoda sisustukseen ripaus vaaleansinistä, jota meillä ei ole kyllä vuosiin näkynyt muuta kuin kuopuksen huoneessa. Saas nähdä miten käy...luulenpa kuitenkin myös valkoisen ja beigen pitävän meillä pintansa. Tässäpä kuitenkin pieni vilaisu meidän keittiöön :).

lauantai 6. maaliskuuta 2010

Tästä se alkaa...


...tai ainakin toivottavasti eli tarkoituksena olisi pitää jonkinlaista päiväkirjaa omista puuhailustani, jotka useimmiten liittyvät tavalla tai toisella sisustamiseen ja tuunamiseen. Lähinnä sydäntäni ovat erilaiset kädentaidot ja mitä ei osaa sen voi aina oppia:).
Tässä kuvassa on nyt nukkekotini Villa Jasmin ja yllätys yllätys talomme on 10 vuotta sitten saanut myös saman nimen esikoisen mukaan. Tosin oma talomme ei ole mikään kartano vaan punatiilinen tölli mäen päällä.