Powered By Blogger

maanantai 8. marraskuuta 2010

Olkkarissa

Toinen sohva raahautui taas kerran olkkariin takaisin ja nyt oikeastaan haaveena olisi neljän hengen ruokapöytä olohuoneen puolelle ja hankkiutua eroon noista nojatuoleista.
Mitään ihmeellistä muutosta tänne ei ole tullut (tuntuu että huonekalut kiertää kehää meidän kodissa) eli ainoastaan muutamia tekstiilejä vaihdettu, mutta näillä mennään :).



sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Muutoksia makkarissa

Pieniä muutoksia on makkariin tullut pakon sanelemana, sillä muutama viikko sitten luovutin vitriinimme makkarista tyttären huoneeseen ja sen jälkeen ei ollutkaan enää paikkaa liinavaatteille:(.
Taas oli sitten kaappiostoksille lähdettävä ja netissä törmäsin sitten tähän Leksvikiin, joka sai uuden maalin yllensä ja koristeet oviinsa. Hakumatka oli kyllä melkoinen katastrofi, sillä kävimme samalla matkalla viemässä mökille kalusteita ja auto jumittui  nurmi- ja savimattoon ja kaivoimme sen jälkeen seuraavat kolme tuntia sitä ylös kuopasta:(.
No onneksi sieltä kuopasta lopulta päästiin, mutta meinasi kyllä usko jo loppua kesken.



Eilen vaihdoin myös "uudet" painamani/virkkaamani tyynynpäälliset sohvaan ja eiväthän ne olleet kuin vuoden :O odottamassa pääsyä esille ja esittelenpä tässä myös samalla uusimman kodinkoneemme eli vihdoin monen vuoden jälkeen on televisio taas  löytänyt tiensä makkariimme ja valkoisena tietty!