Powered By Blogger

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Koirailua

Äitienpäivä meni nautiskellessa hyvästä ruuasta ja ihanasta säästä. Lahjaksi sain toivomani Reinot ja suklaata, jotka jo hävisivät aamupäivällä parempiin suihin. Olen kyllä Reinojen suurkuluttaja, nämä on jo kolmannet parin vuoden sisään ja mitään mukavampaa en tiedäkään kun heittää sukat työpäivän jälkeen pyykkikoriin ja laittaa Reinot jalkaan:).
Asia joka meidän normaalielämäämme on nyt tuonut suuren muutoksen sekä hyvässä että pahassa on tämä uusin tulokas eli villakoiranpentumme Onni. Tuollaista nappisilmää on mahdoton olla paijaamatta ja hellimättä. Onni vaan on todella kiinnostunut pyykinlaitosta ja muista kotihommista eli kun näitä suorittaa saa varautua aina seuralaiseen, joka varastelee sukkia minkä ehtii ja muutenkin tekee tästä elämästä ei ehkä aina niin sujuvaa. Kukkapenkit on Onnin suosikkeja ja niitä on välillä aivan pakko päästä kuopsuttamaan, jolloin tuloksena on yleensä ei niin puhdasta jälkeä (  kuten kuvasta näkyy:))
Äitienpäivän iltana kävimme treffaamassa myös koirakavereita ja Onni oli ihan täpinöissään. Kyllä illalla uni maistuikin treffien jälkeen. Koirakaverit saivat myös omat itsetekemäni "välinepussit" mukaansa, joten löytyvät sitten aina omat tavarat tarvittaessa omista pusseistaan.
Mukavaa alkavaa viikkoa kera näiden koirakuvien:)