Powered By Blogger

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Esikoisen huoneessa

Tänään meillä näytti mittarit talven kylmintä päivää tähän asti ja Onnikin pääsi uudistamaan tekemääni toppamanttelia heti aamusta. Hyvin sillä tarkeni ja kävelykin sujui, vaikka siinä vaiheessa kun takkia puetaan Onnia alkaa hirveästi hävettämään :).
Kaivelin vanhoja valokuva-arkistojani ja ajattelin laittaa muutaman kuvan näytille 13-vuotiaan tyttäreni huoneesta. Tosin nämä kuvat ovat vanhoja ja joitain uudistuksia on sen jälkeen huoneeseen tehty, kuten tuotu enemmän säilytystilaa vitriinin kera.Tekstiilit kuitenkin suurelta osin edelleen samoja ja huonekalut myöskin. Tervetuloa siis Jasminin huoneeseen, joka yleensä nykyään kyllä on sellainen teinikämppä että hyvä jos ovesta sisään mahtuu.
Pakkasterveisiä täältä Turun seudulta :)

perjantai 6. tammikuuta 2012

Vastoinkäymisiä kerrakseen

Välillä sitä ihmettelee, miten kaikki voi mennä rikki ja samanaikaisesti. Meillä tämä  kodinkoneiden vuorotteluvapaa on jatkunut jo puoli vuotta, mikä on ollut osittainen este tälle bloggailullekin. Ensiksi kaadoin itse limsat näppäimistön päälle, joka sitten irtisanoi sopimuksensa heti. Sen jälkeen rikkoutui tietokoneen emolevy ja kun se vihdoin saatiin vaihdettua niin usb-liitin oli rikki! Tämän lisäksi meiltä hajonnut pari vuotta vanha pesukone, keraaminen taso, uunin kiertoilmatoiminto, ilmastointikoneen ohjuri, saumurini poljin ja kaiken tämän lisäksi koira söi ompelukoneeni paininjalan johdon poikki (no tämä kyllä oli täysin omaa syytäni !) Vastoinkäymisiä siis on ollut ja riittänyt. Itseäni harmittaa eniten kasa keräämiäni nettiosoitteita, jotka häipyivät myös kuin tuhka tuuleen tuon emolevyn rikkouduttua :(.
Rauhallista on kyllä ollut tuunauksen ja sisustamisenkin saralla.Onneksi sentään jotain olen saanut aikaiseksi, vaikka nuo joulukiireet veivät kyllä töissä suurimmat mehut itsestäni.
Keittiö sai uudet verhot ja sopivat tyynynpäälliset tuoleihin löysin Sisustus Tillystä ja oli tosi edullisetkin. Ei tosiaankaan kannattanut  alkaa näitä itse ompelemaan, pelkkiin rypytyksiin kun uppoaa ihan älyttömästi aikaa! Sivuverhot siis Hobby Hallista, mutta kappa sentään itse ommeltu.
Mieheni sai aivan hurmaavia piparkakkuja asiakkaaltaan joululahjaksi, jotka nyt joulunajan koristivat keittiön ruokapöytää, sillä eihän noita raaski edes syödä.

Toinen asia joka valmistui juuri jouluksi oli jo tuo joskus kauan aikaa sitten hehkuttamani neljän hengen pieni ruokailuryhmä tuoleineen olohuoneeseen. Ostin tämän siis huutiksesta jo reilu vuosi sitten, mutta vasta nyt saatiin tuolien nupit kuntoon ja kalusto maalattua :)

 Mukavaa loppiaista kaikille näiden kuvien kera :)