Powered By Blogger

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Kuulumisia ja höpinöitä

Aika taas laukkaa eteenpäin järisyttävää vauhtia ja kohta elellään jo joulua. Stressaan jo valmiiksi tulevaa, varsinkin kun tiedän töissä vuoden lopusta tulevan todella kiireinen. Hilkulla olin jopa saada unelmien työpaikan, mutta valitettavasti tyssäsi viime metreille:(. Paikkaa oli hakenut 200 työnhakijaa, joista kymmenen oli ensimmäisessä haastattelussa. Seuraavaan haastatteluun pääsi sitten kolme, joista siis olin yksi mutta valitettavasti tällä kertaa eivät rahkeet riittäneet pidemmälle, vaikka halua olisikin löytynyt.
Jotain valonpilkahduksia on muutenkin tässä syyssäässä näkynyt eli olen tässä jo pari vuotta haaveillut omasta mökistä. Tämä ei jää omistukseemme, sillä sen tulee joskus perimään enoni... joten remontit jotka tuolla tehdään ovat minibudjetilla .Paikka on kuitenkin kaunis meren rannalla ja remonttineliöitä alle 60, joten konkurssiin ei ole aikomus mennä ja tarkoituksena olisi myös hyödyntää jo tuolla olevia huonekaluja, jos vaan saan luvan tuunaukselle.
Ensimmäisenä pitäisi hoitaa ainakin sisäkaton maalaus, "uudet" keittiökalusteet sekä jonkinlainen kamina lämmittämään, sillä olemassa olevasta takasta ei ole lähinnä kuin makkaranpaistoon. Seinähirsien valkaisu on myös käynyt mielessä, mutta katsotaan sen jälkeen paremmin kun katto on saatu maalattua.
Kotona on jotain pieniä puuhailtu ja uusia löytöjä taas netistä tehty. Haaveena olisi aiankin tehdä löytämästäni kaapista itselleni ompelukaappi, jossa koneet odottaisi aina toimintavalmiina.
Tuon aikaisemmin esittelemäni rahin olen saanut vihdoin maalattua ja uudelleen päällystettyä. Lopuksi sai vielä virkatun liinan päällensä.

2 kommenttia:

  1. Hei-
    kiitos käynnistäsi, tulin vastavierailulle....olet taitava entisöijä ja ahkera sellainen. Upeasti loihdit vanhoista uusia ja omaan kotiin sopivia kalusteita !!

    VastaaPoista