Powered By Blogger

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Huh, hellettä!

Aurinko tosiaan on viime aikoina hellinyt meitä. Ihan kivaahan se on, mutta työpaikalla pakertaminen ei kamalasti houkuttele tässä säässä. Kotiin päästyä on todellakin sitten reppu ihan tyhjä ja saamaton olo, kun ei yksinkertaisesti jaksa tehdä yhtään mitään. Lomaa jo odottelen, mutta siihen on aikaa jäljellä vielä kaksi pitkää viikkoa.
Tänään sentään olen saanut nauttia vapaapäivästä ja yksi ikuisuusprojekti on saatettu päätökseen.
Ostin nimittäin keittiöön viime talvena uuden pöydän. Tämä on jotain Ikean ikivanhaa mallistoa ja pöytätaso oli lakattu männynvärinen ja jalat ruskeanpunaiset. Ihan kivanlainenhan tuosta tuli uudella maalilla, tekstillä ja laatikon vetimellä. Parasta tässä kuitenkin on se että pöytä on 20 senttiä vanhaa kapeampi ja nyt mahtuu kodarin ovesta kävelemään huomattavasti paremmin:).
 Samalla tänään ompelin mökkipefletteihimme brodeeraukset eli nyt jokaisen pitäisi tunnistaa omansa.
   Huutiksessa on tullut myös jonkin verran roikuttua ja tässä uusimmat löytöni eli pesupöytä, joka tarvitsee kyllä uuden maalikerroksen varsinkin noille paklatuille sivuilleen ja sitten vanha ammuslaatikko, jonka ajattelin maalata tuttuun tapaan valkoiseksi. Eli kun yhden työn saa loppuun on taas haalittava uusia:).
                                                                
                                                                                            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti