lauantai 5. huhtikuuta 2014

Olohuoneen nykyinen näkymä

Pientä muutosta on olohuoneessa viime kuvista tapahtunut ja myös muutama "uusi" huonekalu kulkeutunut sinne. Astiakaappi kuuluu sarjaan omat tuunaukset sekä myös ikkunan edestä löytyvä lipasto, muut taitavatkin olla vanhoja juttuja. Talvella hurahdin tuohon mustavalkoisuuteen, vaikka täytyy myöntää että kevään saapuessa ovat olleet taas pastellit kovasti mielessä. Toistaiseksi kuitenkin porskutellaan näillä eteenpäin.2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanaa päästä teille kurkistamaan pitkästä aikaa, edellinenkin postaus oli mennyt multa ihan ohi! Niin kaunista teillä on veen edelleen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Cia! Mä oon käynyt välillä myös teillä kurkistelemassa ja ihaillut sun aikaansaannoksiasi. Jotensakin se on vaan niin kun jotain uudistuksia tulee niin sitten ei tule kuvattua ja myöhemmin tuntuu että ei enää viitsikään kuvata. No ehkä nyt on tulossa ainakin hetken aikaa tänne päivityksiä vähän ripeämmällä tahdilla kun olen jäämässä hetkeksi aikaa vuorotteluvapaalle ja toivottavasti on enemmän aikaa puuhailla näiden harrastusten kanssa:)

    VastaaPoista