Powered By Blogger

torstai 19. elokuuta 2010

Keskeneräiset tuunaukset vol.1

Tapanani on tehdä edullisia löytöjä ( pakko ostaa kun halvalla sain:) ja näitä on sitten alkanut kertymään. Kaikillehan on jo tietysti käyttötarkoitus keksitty, vaikka mies kyllä melko usein ihmettelee että mihin aiot tuonkin laittaa. No myönnettäkään että tilanpuute alkaa tulla vastaan ja autotallikin on jo täytetty näillä ostoksilla. Seuraavat löydöt olisi kuitenkin tarkoitus kunnostaa omaan käyttöön, kunhan vaan aika ja mun jumissa olevat niskat antavat periksi (ja nyt kun kuvat on itseänikin muistuttamassa, niin toivottavasti valmistuvat nopeasti:)).

4 kommenttia:

  1. no ihan samoissa tunnelmissa täälläkin ollaan kaikkea kertyy ja pitäsi tuunata ja uutta tekee mieli mennä taas haalimaan...
    osa jää kotiin ja osa menee tyttärelle ja naapuritkin käy ovikelloa soittelemassa kun tavaroita roikkuu oven pielissä josko myynnissä olisivat!?
    Tuo rahi (ihana)olisi t ä y d e l l i n e n mun kunnostettavien tuolieni kanssa
    Hyvä idea laittaa kuvat blogiin muistuttamaan niin valmistuvat nopeammin kiitos :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania löytöjä! Varsinkin tuo ensimmäinen kirjoituspöytä/lipasto vei sydämeni.

    Itsekkin tahtoisin alkaa hiljalleen haalimaan näiden uusien lastulevykaameuksien tilalle aitoja vanhoja huonekaluja.

    Tarmoa kunnostuspuuhiin :)

    VastaaPoista
  3. Blogissani olis sulle pikku ylläri :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Adveliina ja Iida Emilia kommenteista, oli kiva yllätys:).
    Raahauduin tänään töiden jälkeen hiomaan ja maalaamaan noita tuoleja. Tykkään kaikista palluroista ja kiemuroista, mutta tuossa tilanteessa ovat vähemmän kivoja!
    Tuota rahia olen metsästänyt jo useamman kuukauden, mutta mitat ovat olleet usein vääriä ja satasta en tahtonut tuunattavasta kohteesta maksaa.

    VastaaPoista