Powered By Blogger

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Ompeluksia ja sairastelua

Täällä on pyyhitty nenää tiuhaan tahtiin, sillä jostakin syystä kammottava kevätflunssa on iskeytynyt koko meidän perheeseen kuopusta lukuunottamatta. Lomakin meni suurelta osin sängynpohjalla maaten, sillä tarmoa ei todellakaan ole löytynyt mistään lisää. Ompelukone on sentään vähän surrannut ja suunnitelmia sentään päässä pörrää entiseen tahtiin. Tosin sohvien irtopäällisten vaihtaminen eli sohvien kevätuudistus tyssäsi alkuunsa, kun huomasinkin ostaneeni ihan vääränkokoiset päälliset eli vanhoilla mennään nyt sitten:(.
Tässä nyt muutamia uusia ompeluksia. Kassi ihan protokappale, kun tahdoin kokeilla miltä näyttäisi ja luulenpa tekeväni itselleni kesäksi samankaltaisen isomman, vaikkapa jostain ihanasta Amy Butler kankaasta!




Kovasti on myös ollut mielessä tämän työhuoneen uudistus, sillä yksinkertaisesti tarvitsisin tilaa ompelukoneilleni niin ettei jatkuvasti tarvitsisi korjata niitä kaappeihin ja langanpätkät eivät marssisi mukanani huoneesta toiseen. Ongelmana vaan on ettei tila millään tahdo riittää, varsinkin kun pitäisi sitten vielä jonnekin varastoida kankaita ja tarvikkeita, ylimääräisistä mökille joskus matkaavista huonekaluista puhumattakaan.
Mietintämyssy siis on pistetty päähän, lopputuloksesta ei niinkään ole tietoa:O.

2 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia! Toi kassi on kyllä todella soma :)

    Pikaisia parantumisia! Meillähän meni myös loma vatsataudin kourissa :/

    VastaaPoista
  2. Hienot ompelukset! :) Kiitos kun jätit kommenttia ja läysin tänne! Pikaisia paranemisia teille kaikille!

    VastaaPoista