Powered By Blogger

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Välähdyksiä keskeneräiseltä mökiltä

Viime sunnuntaina pääsin käväisemään pikaisesti  vihdoin mökillä, sillä tie oli vihdoin aurattu lumesta miltei perille asti ja viimeiset pari sataa metriä oli enää lumessa tarpomista. Mukana tietysti seurasi osa romppeista, mutta rajoitetusti sillä mökki on täysi kylmillään koko talviajan eli tekstiilit ja uudet taloustavarat jäivät vielä tänne kotiin odottamaan.
Tässä kuvia viime syksyltä "alkuperäisestä" mökistä eli melko synkältä ja tunkkaiselta näyttää...
 Tuo avotakka, joka vetelee viimeisiään olisi tarkoitus siis purkaa ja laittaa tilalle seuraavissa kuvissa näkyvä kamina. Kattoja, ovenpieliä ja ikkunapokia on jo maalattu ja keittiökulmaus myös isonee ja muuttuu eli nuo vanhat alakaapit aion siirtää saunaneteiseen ja yläkaapit kokee hylkäyksen. Tilalle tulossa tuo huutiksesta löytämäni 51 euron keittiö, joka nyt vaan pinossa seinustalla.
Osa noista vanhoista huonekaluista kokee hylkäyksen eli näissä uusissa kuvissa näkyykin jo tuunaamiani huonekaluja kuten valkoinen pöytä ja tuolit, jotka olen tuonut kotoa. Täällä aikaisemmin löytyneet huonekalut kuten arkku, vaatekaappi ja lautashylly ovat saaneet myös jo valkoisen maalin pintaansa.  Tumma liinavaatekaappi, peilipöytä ja renginkaappi tulevat pysymään myös täällä mökillä, mutta alkuperäisinä eli kokevat vaan puhdistuksen ja puunauksen.
Kaikki on siis vielä vinksinvonksin ja heikunkeikun, mutta valoisammalta näyttää, eikös juu?

2 kommenttia:

  1. Voi että miten ihana mökki!
    Ja varsinkin kun olette tehneet siitä pirteämmän näköisen. Katon maalaus on kyllä ollut hyvä valinta :)
    Oikein tässä alkaa kesää odottamaan enemmänkin ja toivoo, että mökkikelejä riittäisi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynnistä Anu:). Tuo on todellinen pula-ajan mökki ja mummoni sanookin aina että oltiin niin köyhiä että haarukan piikitkin oli ostettava yksi kerrallaan, mutta paikka on kyllä ihana!

    VastaaPoista